exam.

com

000-035 Q&As
IBM Tivoli Asset Mat for IT v7.2.1
Implementation
Pass IBM 000-035 Exam with 100% Guarantee
Free Download Real Questions & Answers PDF and VCE file from:
http://www.exam.com/000-035.html
100% Passing Guarantee
100% Money Back Assurance

Following Questions and Answers are all new published
by IBM Official Exam Center

Instant Download After Purchase
100% Money Back Guarantee
365 Days Free Update
80000+ Satisfied Customers

Exam

: 000-035

Title

: IBM Tivoli Asset Mat for IT
v7.2.1 Implementation

Version : DEMO

100% Real Q&As | 100 Real Pass | exam.com

1.The high level solution document indicates that the WebSEAL deployment must be highly available and
that user sessions will be maintained across multiple WebSEAL servers to enhance the user experience
when a WebSEAL becomes unavailable. What is included in the high level configuration document to
satisfy these requirements?
A. the use of load balancers
B. the use of LDAP replication
C. the use of a WebSEAL cluster
D. the use of a Policy Server cluster
Answer: C
2.A customer has requested that a single concurrent Web session policy is implemented using a high
availability solution. Along with the installation of IBM Tivoli Access Manager for e-business V6.1.1
WebSEAL, which selection of hardware, IBM software, and configuration meets this requirement?
A. An IBM WebSphere V6.1.1 Network Deployment Server using a 32-bit JVM and an IBM Tivoli Access
Manager V6.1.1 Session Management Service deployed in a WebSphere cluster composed by four
cluster members hosted on four Solaris SPARC 64-bit machines.
B. An IBM WebSphere V6.1.1 Network Deployment Server using a 32-bit JVM, IBM WebSphere
ObjectGrid V6.1.0, and IBM Tivoli Access Manager V6.1.1 Session Management Service deployed in a
WebSphere cluster configuration hosted on four Solaris SPARC 64-bit machines.
C. An IBM WebSphere V7.0 Network Deployment Server using a 64-bit JVM, IBM WebSphere ObjectGrid
V6.1.0, IBM Tivoli Access Manager V6.1.1 Session Management Service, and IBM Tivoli Access
Manager V6.1.1 Attribute Retrieval Service both deployed in the same WebSphere cluster composed by
eight cluster members hosted in pairs on four Solaris SPARC 64-bit machines.
D. An IBM WebSphere V7.0 Network Deployment Server using a 32-bit JVM, IBM WebSphere eXtreme
Scale V7.0, IBM Tivoli Access Manager V6.1.1 Session Management Service, and IBM Tivoli Access
Manager V6.1.1 Attribute Retrieval Service deployed in two different WebSphere clusters each one
composed by four cluster members hosted on four Solaris SPARC 64-bit machines.
Answer: D
3.Click the Exhibit button.

Contact Us: www.exam.com
Get Success in Passing Your Certification Exam at first attempt

100% Real Q&As | 100 Real Pass | exam.com

An existing IBM Tivoli Access Manager for e-business V6.1.1 infrastructure already protects a Web
application for employees; they have to use the Intranet WebSEAL in order to access this Web application
(dashed line in the exhibit). The next step is to create a high-level design so this Web application is also
accessible for Internet customers. What would be the most secure and logical flow?
A. Flow A B.
Flow B C.
Flow C D.
Flow
D
Answer: C
4.People who break into a system typically do not know what permissions they have so they attempt to do
everything. Which report would be used to identify this activity?
A. General Audit Event History
B. Failed Authorization Event History
C. General Audit Event Details Report
D. Failed Authentication Event History
Answer: B
5.How can employees and customers be given different password policies within a single IBM Tivoli
Access Manager for e-business V6.1.1 (Tivoli Access Manager) environment?
A. Configure the password policy in LDAP.
B. Apply the employee or customer password policy template when creating a user.
C. Create two Tivoli Access Manager groups, one for employees and one for customers, each with their
own password policy.
D. Create two Tivoli Access Manager domains, one for employees and one for customers, each with their
own password policy.

Contact Us: www.exam.com
Get Success in Passing Your Certification Exam at first attempt

100% Real Q&As | 100 Real Pass | exam.com

Answer: D
6.When preparing a high level configuration document for an IBM Tivoli Access Manager for e-business
V6.1.1 deployment, what is an indicator that a Session Management Server may be included?
A. There is a firewall between the WebSEAL and the Policy Server.
B. A load balancer will be used in front of multiple replicated WebSEALs.
C. There is a firewall between the WebSEAL and the back-end application servers.
D. A load balancer will be used between the WebSEAL and multiple back-end application servers.
Answer: B
7.When using IBM Tivoli Directory Server as a user registry in an IBM Tivoli Access Manager for
e-business V6.1.1 environment, which Directory Information Tree (DIT) structure reduces the number of
objects created in the database?
A. Running the am2fmt utility after installation.
B. Specifying the user of Minimal Mode at installation.
C. Specifying the use of Standard Mode at installation.
D. Specifying the -minimal parameter on the pdadmin user create command.
Answer: B
8.What is a supported Single Sign-On method used with WebSEAL and WebSphere Application Server?
A. SSL
B. DNS
C. TAI++
D. LTPA++
Answer: C
9.When unauthorized users break into a system, they tend to do as much as possible as quickly as
possible before they are discovered. Which report identifies this behavior pattern?
A. Most Active Accessors
B. Resource Access by Accessor
C. Resource Access by Resource
D. Authorization Event History by Action
Answer: A
10.Which user registry is supported with IBM Tivoli Access Manager for e-business V6.1.1?
A. OpenLDAP
B. Oracle iDirectory
C. Sun Internet Directory
D. Microsoft Active Directory Application Mode (ADAM)
Answer: D
11.What is the correct sequence for installing and configuring a base IBM Tivoli Access Manager for
e-business V6.1.1 environment?
A. WebSEAL, Policy Server, IBM DB2, IBM LDAP

Contact Us: www.exam.com
Get Success in Passing Your Certification Exam at first attempt

100% Real Q&As | 100 Real Pass | exam.com

B. IBM DB2, IBM LDAP, Policy Server, WebSEAL
C. IBM LDAP, IBM DB2, WebSEAL, Policy Server
D. Policy Server, IBM DB2, IBM LDAP, WebSEAL
Answer: B
12.A company has headquarters in New York and two branch offices, one in Dallas and one in San
Francisco. The branch offices have several working WebSEAL instances configured to protect their web
resources. The Policy Server is installed and configured in New York and the branch offices are
connected with the headquarters by a slow dial-up connection. The administrators of the branch offices
complain that it takes lot of time before WebSEAL receives an up to date authorization database after a
restart. Which IBM Tivoli Access Manager for e-business V6.1.1 component must be installed to solve this
issue?
A. Policy Proxy Server
B. Authorization Server
C. Standby Policy Server
D. Session Management Server (SMS)
Answer: A
13.Which statement is true regarding operating system patches and IBM Tivoli Access Manager V6.1.1
Runtime running on Windows XP?
A. No patch is required.
B. IBM Tivoli Access Manager Runtime does not run on Windows XP.
C. The minimum patch level needed is Professional Version Service Pack 1.
D. The minimum patch level needed is Professional Version Service Pack 2.
Answer: D
14.Which statement is true regarding minimum patch level requirements for the IBM Tivoli Access
Manager Application Development Kit (ADK) on Windows XP?
A. Service packs are not required.
B. ADK does not run on Windows XP.
C. Windows XP Professional Version Service Pack 2 is required.
D. IBM Tivoli Access Manager will suggest the required fix pack level once it is installed.
Answer: C
15.In order to achieve communication between the default configured Policy Server and WebSEAL, which
firewall ports must be opened between these two components?
A. ports 80 and 443
B. ports 389 and 636
C. ports 6881 and 6999
D. ports 7135 and 7234
Answer: D

Contact Us: www.exam.com
Get Success in Passing Your Certification Exam at first attempt

Why Select/Choose exam.com?
Millions of interested professionals can touch the destination of success in exams by exam.com. products
which would be available, affordable, updated and of really best quality to overcome the difficulties of any
course outlines. Questions and Answers material is updated in highly outclass manner on regular basis and
material is released periodically and is available in testing centers with whom we are maintaining our
relationship to get latest material.
• 7000+ Real Questions and Answers
• 6000+ Free demo downloads available
• 50+ Preparation Labs
• 20+ Representatives Providing 24/7 Support

To Read the Whole Q&As, please purchase the Complete Version from Our website.

Trying our product !
★ 100% Guaranteed Success
★ 100% Money Back Guarantee
★ 365 Days Free Update
★ Instant Download After Purchase
★ 24x7 Customer Support
★ Average 99.9% Success Rate
★ More than 69,000 Satisfied Customers Worldwide
★ Multi-Platform capabilities - Windows, Mac, Android, iPhone, iPod, iPad, Kindle

Need Help
Please provide as much detail as possible so we can best assist you.
To update a previously submitted ticket:

Guarantee & Policy | Privacy & Policy | Terms & Conditions
Any charges made through this site will appear as Global Simulators Limited.
All trademarks are the property of their respective owners.
Copyright © 2004-2015, All Rights Reserved.