Implementing Cisco IP Routing

300-101 Exam Q&A
Presented By: Pass4sureDumps

Cisco 300-101 Exam Introduction
Exam Number

300-101 ROUTE

Associated Certifications

CCNP Routing and Switching CCDP

Duration

120 minutes (45-65 questions)

Available Languages

English

Register

Pearson VUE

Cisco 300-101 Exam TOPICS Distribution
Network Principles

10%

Layer 2 Technologies

10%

Layer 3 Technologies

40%

VPN Technologies

10%

Infrastructure Security

10%

Infrastructure Services

20%

Cisco 300-101 Exam Description
Implementing Cisco IP Routing (ROUTE 300-101) is a qualifying exam
for the Cisco CCNP Routing and Switching and CCDP certifications. The
ROUTE 300-101 exam certifies the routing knowledge and skills of
successful candidates. They are certified in using advanced IP addressing
and routing in implementing scalable and highly secure Cisco routers that
are connected to LANs, WANs, and IPv6.
The exam also covers the configuration of highly secure routing solutions
to support branch offices and mobile workers.

Features of Pass4sureDumps

Quality
All dumps are high
quality and tested
by top
certifications
professionals with
their right
answers.

Success
We provide exam
passing guarantee
to our customers.
Your SUCCESS is
guaranteed!

Demo
You can also
review Demo
before your
purchase. Contact
us to see sample
questions.

Live Support
Our live support
representative is
available to help
you in all areas.
Contact for
Pass4sure
Discount coupons.

Cisco 300-101 Exam Question
QUESTION: 1
A network engineer has been asked to ensure that the PPPoE connection is established and
authenticated using an encrypted password.Which technology, in combination with PPPoE, can be used
for authentication in this manner?
A. PAP
B. dot1x
C. IPsec
D. CHAP
E. ESP

Answer: D

For Complete Pack Visit:

Cisco 300-101 Exam Question
QUESTION: 2
Drag and Drop Question

Answer:

For Complete Pack Visit:

Cisco 300-101 Exam Question
QUESTION: 3
Which encapsulation supports an interface that is configured for an EVN trunk?
A. 802.1Q
B. ISL
C. PPP
D. Frame Relay
E. MPLS
F. HDLC

Answer: A

For Complete Pack Visit:

Cisco 300-101 Exam Question
QUESTION: 4
Which traffic does the following configuration allow?
ipv6 access-list cisco
permit ipv6 host 2001:DB8:0:4::32 any eq ssh
line vty 0 4
ipv6 access-class cisco in
A. all traffic to vty 0 4 from source 2001:DB8:0:4::32
B. only ssh traffic to vty 0 4 from source all
C. only ssh traffic to vty 0 4 from source 2001:DB8:0:4::32
D. all traffic to vty 0 4 from source all
For Complete Pack Visit:

Answer: C

Cisco 300-101 Exam Question
QUESTION: 5
For troubleshooting purposes, which method can you use in combination with the debug ip packet
command to limit the amount of output data?
A. You can disable the IP route cache globally.
B. You can use the KRON scheduler.
C. You can use an extended access list.
D. You can use an IOS parser.
E. You can use the RITE traffic exporter.

Answer: C

For Complete Pack Visit:

Cisco 300-101 Exam Question
QUESTION: 6
Refer to the following access list.
access-list 100 permit ip any any log
After applying the access list on a Cisco router, the network engineer notices that the router CPU
utilization has risen to 99 percent. What is the reason for this?
A. A packet that matches access-list with the "log" keyword is Cisco Express Forwarding switched.
B. A packet that matches access-list with the "log" keyword is fast switched.
C. A packet that matches access-list with the "log" keyword is process switched.
D. A large amount of IP traffic is being permitted on the router.

Answer: C

For Complete Pack Visit:

Cisco 300-101 Exam Question
QUESTION: 7
Refer to the exhibit. Which statement about the output of the show flow-sampler command is
true?

A. The sampler matched 10 packets, each packet randomly chosen from every group of 100
packets.
B. The sampler matched 10 packets, one packet every 100 packets.
C. The sampler matched 10 packets, each one randomly chosen from every 100-second interval.
D. The sampler matched 10 packets, one packet every 100 seconds.
For Complete Pack Visit:

Answer: C

Cisco 300-101 Exam Question
QUESTION: 8
What are the three modes of Unicast Reverse Path Forwarding?
A. strict mode, loose mode, and VRF mode
B. strict mode, loose mode, and broadcast mode
C. strict mode, broadcast mode, and VRF mode
D. broadcast mode, loose mode, and VRF mode

Answer: A
For Complete Pack Visit:

Cisco 300-101 Exam Question
QUESTION: 9
Refer to the following command:
router(config)# ip http secure-port 4433
Which statement is true?
A. The router will listen on port 4433 for HTTPS traffic.
B. The router will listen on port 4433 for HTTP traffic.
C. The router will never accept any HTTP and HTTPS traffic.
D. The router will listen to HTTP and HTTP traffic on port 4433.

Answer: A

For Complete Pack Visit:

Cisco 300-101 Exam Question
QUESTION: 10
A network engineer is configuring SNMP on network devices to utilize one-way SNMP
notifications. However, the engineer is not concerned with authentication or encryption.
Which command satisfies the requirements of this scenario?
A. router(config)#snmp-server host 172.16.201.28 traps version 2c CISCORO
B. router(config)#snmp-server host 172.16.201.28 informs version 2c CISCORO
C. router(config)#snmp-server host 172.16.201.28 traps version 3 auth CISCORO
D. router(config)#snmp-server host 172.16.201.28 informs version 3 auth CISCORO

Answer: A

For Complete Pack Visit:

What Our Customers Says About Us

I am the fully satisfied customer of passin1day.com. I have passed my 8 exams
using your dumps in first attempt. You guys are the secret behind my success ;)

Ralph Donald

I was so depressed when I get failed in my CCNP exam but thanks GOD you
guys exist and helped me in passing my exams. I am nothing without you.

Lilly Solomon