You are on page 1of 7

Cisco 300-115 Exam

Implementing Cisco IP Switched Networks (SWITCH)

Question: 1
What is the maximum number of switches that can be stacked using Cisco StackWise?
A. 4
B. 5
C. 8
D. 9
E. 10
F. 13

Answer: D
Question: 2
A network engineer wants to add a new switch to an existing switch stack. Which configuration must
be added to the new switch before it can be added to the switch stack?
A. No configuration must be added.
B. stack ID
C. IP address
D. VLAN information
E. VTP information

Answer: A
Question: 3
What percentage of bandwidth is reduced when a stack cable is broken?
A. 0
B. 25
C. 50
D. 75
E. 100

Answer: C
Question: 4

A network engineer configured an Ethernet switch using these commands.
Switchone(config) # Spanning-tree portfast bpdufilter default
Which statement about the spanning-tree portfast feature on the switch is true?

A. If an interface is enabled for portfast receives BDPU, the port goes through the spanning-tree listening,
learning, and forwarding states.
B. If an interface is enabled for portfast receives BDPU, the port does not go through the spanning-tree
listening, learning, and forwarding states.
C. If an interface is enabled for portfast receives BDPU, the port is shut down immediately.
D. If an interface is enabled for portfast receives BDPU, the port goes into the spanning-tree inconsistent
state.

Answer: A

Question: 5
Which statement describes what happens when a port configured with root guard receives a superior
BPDU?

A. The port goes into errdisabled state and stops forwarding traffic.
B. The port goes into BPDU-inconsistent state and stops forwarding traffic.
C. The port goes into loop-inconsistent state and stops forwarding traffic.
D. The port goes into root-inconsistent state and stops forwarding traffic.

Answer: D

Question: 6
Which option is a benefit of using VSS?

A. reduces cost
B. simplifies configuration
C. provides two independent supervisors with two different control planes

D. removes the need for a First Hop Redundancy Protocol

Answer: D

Question: 7
Which statement about restrictions for multichassis LACP is true?

A. It is available only on a Cisco Catalyst 6500 Series chassis.
B. It does not support 1Gb links.
C. Converting a port channel to mLACP can cause a service disruption.
D. It is not available in VSS.

Answer: C

Question: 8
What is the maximum number of 10 Gigabit Ethernet connections that can be utilized in an EtherChannel
for the virtual switch link?

A. 4
B. 6
C. 8
D. 12

Answer: C

Question: 9

Which statement describes what happens if all VSL connections between the virtual switch members are
lost?

A. Both virtual switch members cease to forward traffic.
B. The VSS transitions to the dual active recovery mode, and both virtual switch members continue to
forward traffic independently.
C. The virtual switch members reload.
D. The VSS transitions to the dual active recovery mode, and only the new active virtual switch continues
to forward traffic.

Answer: D

Question: 10
Which statement describes what happens when a switch enters dual active recovery mode?

A. The switch shuts down and waits for the VSL link to be restored before sending traffic.
B. All interfaces are shut down in the formerly active virtual switch member, but the new active virtual
switch forwards traffic on all links.
C. The switch continues to forward traffic out all links and enables spanning tree on VSL link and all other
links to prevent loops.
D. The VSS detects which system was last in active state and shuts down the other switch.

Answer: B

Question: 11
Which command globally enables AAA on a device?

A. aaa new-model
B. aaa authentication

C. aaa authorization
D. aaa accounting

Answer: A

Question: 12
Which AAA Authorization type includes PPP, SLIP, and ARAP connections?

A. network
B. IP mobile
C. EXEC
D. auth-proxy

Answer: A

Question: 13
Which authentication service is needed to configure 802.1x?

A. RADIUS with EAP Extension
B. TACACS+
C. RADIUS with CoA
D. RADIUS using VSA

Answer: A

THANKS FOR TRYING THE DEMO OF OUR PRODUCT
Visit Our Site to Purchase the Full Set of Actual 300-115 Exam Questions With Answers.

http://www.certsacademy.com/300-115.html
0T

We Also Provide Practice Exam Software That Simulates Real Exam Environment And Has
Many Self-Assessment Features. Download Free Product Demo From:

http://www.certsacademy.com/300-115.html
0T

Money Back Guarantee

Check Out Our Customer Testimonials