Oracle

1Z0-425-DEMO
Oracle Fusion CRM: Sales 2014 Implementation
Essentials

To purchase Full version of Practice exam click below;

http://www.prepare4result.com/1Z0-425-practice-exam.html

Our Exclusive quality products provide an opportune way to
overcome all the concerns and worries. Superior quality is the
prominent aspect that is never compromised by us, delivering a
cherishing experience for our customers. Surely; our products
stand way ahead of all other ofers, serving the customers with ever
best quality.

Our 1Z0-425 Practice Test products assure
First-rated quality.
• 1Z0-425 Questions and Answers PDF, tested and approved by
senior pros.
• 100% accuracy, the hall mark of our 1Z0-425 PDF products.
• Complete coverage on 1Z0-425 exam.
• Up to Date products, reliable and verifed.
Thousands have climbed the ladder of success with our 1Z0-425
exam products, prepare with our masterly crafted 1Z0-425 exam
products and give surety to a rising career. Remarkable success
record is ample proof for our unmatched competence.

Question: 1
Your company has been working with fusion in development for some time,
and has decided to move production. After confguration part of the production
setup data, your supervisor decides to import the setup data from development.
Because to separate teams were working on development and production, not all
of the confguration.
1. Industry is confguration in development and production.
2. Tax Regime is confguration in production and development.
3. Territories are confgured in both development and production, but
they were confgured differently.
Based on this scenario, identify the three things that will happen when the
development setup data is imported to production.
A. Industry in production will remain unchanged.
B. Industry In production will be updated with values from
development. C. Tax in production will remain unchanged.
D. Tax In production will be deleted.
E. Territory will be synchronized between development and production.
F. Territory in production will be updated with the values from
development. G. Territory in production will remain
unchanged.

Answer: B, C, E
Question: 2
Which two search profle options can be confgured to change the default Search
criteria?
A. Opportunity Search Close Period Default
B. Opportunity Sales Stage
C. Close Date Range Maximum Value
D. Opportunity Sales Credit Enabled

Answer: B,D
Question: 3
After adding a new product to a catalog, the product does not appear
within the catalog. Identify the three actions you should take to resolve
the problem.
A. Verify the product’s life-cycle phase and see if the start and end
dates are correct. B. Check that the product is listed in the correct
catalog.
C. Verify that the catalog is set as a Rollup
Catalog. D. Verify that the catalog is not a
Template Catalog. E. Verify that the
catalog edits have been published.
F. Verify that the catalog contains at least one promotion template for the new
product.

Answer: A, B, E
Question: 4
Prepare4Result - 1Z0-425 Exam Questions
and Answers

2

Identify the module in which the dimension of a sales channel and its types for
territory defnition are maintained.
A. Customer Center

Prepare4Result - 1Z0-425 Exam Questions
and Answers

2

B. Partner Management
C. Trading Community
D. Territory Management
E. Sales Quota Management

Answer: A
Question: 5
A customer has deployed opportunity management and wants to use
Assessment templates to follow up on specifc opportunities.
Identify three true statements about assessment templates.
A. A question group is a logical grouping of questions.
B. A free form response will have an impact on the overall
assessment score C. Assessment templates with Retired
status are available for lead follow ups. D. All of the question
weights within a template must total to exactly 100.
E. Task templates can be assigned to Assessment templates for follow-up
activities.

Answer: A, D, E
Question: 6
What feature in sales forecast allows salespeople to manually include or exclude
a item or forecast items from the sales forecast?
A. Forecast Criteria Override
B. Forecast metric
C. Territory Realignment D. Forecast
Criteria Rollup E.
Forecast Explicit
Update

Answer: A
Question: 7
Which statement is true if a user has not configured the close Window
feld in the sales methodology?
A. The opportunity close date is defaulted with the value of the Opportunity
Effective end date profle option.
B. The opportunity close date is defaulted with sys date.
C. The opportunity close date is defaulted with the value of the opportunity
close date default profle option.
D. The opportunity close date is defaulted with the value of the opportunity
freeze date default profle option.
E. The opportunity close date is defaulted with the value of the opportunity
freeze date default profle option.

Answer: C
Question: 8

Prepare4Result - 1Z0-425 Exam Questions
and Answers

3

Which two statements are true when a partner program is created?

Prepare4Result - 1Z0-425 Exam Questions
and Answers

4

A. Partner will then enable the program for its
partner members. B. The channel manager submits
it for approval.
C. Partners may apply to join the program based on the
objectives and benefts. D. Partner performance is evaluated
after the partner program is completed.

Answer: A,C
Question: 9
A customer has developed the Oracle sales lead module for their lead
management activities. The customer wants to use assessment templates to
follow up on qualifed leads to gather additional information from
customers/prospects, and to provide consistent guidance to sales resources to
move the leads further along the sales cycle.
What are the three points to be considered while creating the
assessment templates?
A.
Ratings
B.
Responses
and
interactions
C. Questions, question groups and
weightages
D.
Sales
methodology
E.
Task
templates

Answer: A, C, E
Question: 10
Which profle option needs to be enabled for the use of auxiliary dimensions in
territory defnition?
A. Classifcation category for auxiliary dimension needs to be set to
classifcation category. B. Customer class for auxiliary dimension needs
to be set to customer class.
C. Customer type for auxiliary dimension needs to be set to
customer type.
D. Customer account for auxiliary dimension needs to be set to
customer type. E. There is no need to set any profle option.

Answer: A
Question: 11
Identify the set with fve major Role-Based Access Control (RBAC) types in
Oracle Sales Cloud.
A. job roles, duties, privileges, functional security, and
data security

B. job roles, resources, privileges, functional security, and
data security
C. job roles, duties, role hierarchies, privileges, and
functional security
D. resource hierarchy, job roles, resources, data security, and
functional security

Answer: C
Question: 12
When is the default feld value or expression set
for a field?
A. on updating a
record
B. on deleting a
record
C. on creating a new
record

D. on importing data by using fle
import

Answer: B
Question: 13
Why are organization
signifcant on a account?

size,

Industry,

and

classifications

A. They are factors in determining a
customer rating.
B. They are Territory dimensions and can be used for
assigning accounts.
C. They are factors in determining if a customer is a customer is a prospect
or a sales account. D. These three attributes set the account profle.

Answer: D
Question: 14
In the territory management module, dimension parameters are used to refne
the defnition of each dimension so that it meets business requirements. Which
two dimensions use parameters to control the number of visible levels in the
dimensional hierarchy?
A.
Product
B.
Time
C.
Industry
D.
Account
type
E. Customer
Size

Answer: A, B

Thank For Using the Demo of our Product
Visit Our Site to Purchase the Full Set of Actual 1Z0-425 Exam Questions With Answers.

http://www.prepare4result.com/1Z0-425-practice-exam.html
We Also Provide Practice Exam Software That Simulates Real Exam Environment And Has
Many Self-Assessment Features. Download Free Product Demo From:

http://www.prepare4result.com/1Z0-425-practice-exam.html

100% Money Back Guarantee:

Check Out Our Customer Testimonials

https://vimeo.com/10252
1345

Prepare4Result - 1Z0-425 Exam Questions
and Answers

6