You are on page 1of 15

Exam Name: Cisco Sales Expert

Exam Type: Cisco
Exam Code: 646-204 Total Questions: 69

Question: 1
Which Cisco program fairly and equitably rewards partners that actively identify, develop, and win
new business opportunities in targeted market segments?

A. Value Incentive Program
B. Solution Incentive Program
C. Opportunity Incentive Program
D. Foundation Advantage
E. Opportunity Incentive Program

Answer: C

Question: 2
What feature does the Partner E-Learning Connection provide?

A. Full versions of all Cisco technical-level classes
B. Live instructor-led, web-based classes
C. Flexible, web-based knowledge and learning
D. Hosted website that partners use to deliver e-learning to customers
E. Lists of training-partner class offerings

Answer: C

Question: 3
Which two of the following are benefits of engaging Cisco field resources? (Choose two.)

A. Maximize the number and value of customer sales engagements
B. Access free implementation and support services
C. Eliminate sales and marketing expense
D. Increase revenue and improve margin
E. Access free hardware and software for resale

Answer: A, D

Question: 4
What is a wide-area network (WAN)?

A. a network that connects client devices wirelessly using radio waves
B. a network that crosses metropolitan, regional, or national boundaries
C. a network that is restricted to a single building, a group of buildings, or even a single room
D. a network that encompasses an entire city or metropolitan area and connects multiple local-
area networks (LANs)

Answer: B

Question: 5
In which area of the campus local-area network (LAN) are the user computers attached to the
network?

A. core
B. access
C. distribution
D. aggregation

Answer: B

Page 1 of 15
Exam Name: Cisco Sales Expert
Exam Type: Cisco
Exam Code: 646-204 Total Questions: 69

Question: 6
Which Cisco software provides intelligence to the network?

A. Cisco IOS
B. CiscoWorks
C. Cisco ONS 15540
D. Cisco CallManager

Answer: A

Question: 7
A software engineering firm wants to streamline call center operations to reduce customer wait
times and improve employee productivity. Which Cisco solution best matches this business
need?

A. optical network
B. IP telephony
C. WLAN
D. DSL

Answer: B

Question: 8
What are five layers in the OSI model? (Choose five.)

A. session
B. physical
C. protocol
D. gateway
E. data link
F. transport
G. application

Answer: A, B, E, F, G

Question: 9
What is the key element in SMB solutions?

A. They provide the lowest possible cost.
B. They reduce the cost and complexity associated with multiple services in a single device.
C. They reduce complexity by eliminating features.
D. Consumer-level products are suitable for SMB needs.
E. Reliability is not important since replacement products are inexpensive.

Answer: B

Question: 10
What are two software-based attacks that disable individual workstations and typically spread
from user to user by e-mail? (Choose two.)

A. virus
B. worm
C. Trojan
D. executable

Page 2 of 15
Exam Name: Cisco Sales Expert
Exam Type: Cisco
Exam Code: 646-204 Total Questions: 69

Answer: A, B

Question: 11
SMARTnet and SMARTnet Onsite provide which two services? (Choose two.)

A. updates to all Cisco software
B. support for Cisco IOS software
C. registered access to Cisco.com
D. support for application software such as Cisco CallManager

Answer: B, C

Question: 12
Which program has been specifically designed for small-sized and medium-sized businesses and
provides easy, cost-effective network support to help ensure reliable operations, contain costs,
and protect their investments?

A. Cisco Software Application Support Services
B. Cisco Focused Technical Support Services
C. Cisco Smart Foundation Service
D. Cisco SP Base
E. Cisco SMARTnet Onsite

Answer: C

Question: 13
Which network security strategy element refers to implementing barriers that serve as both
physical and virtual protections against possible threats?

A. test the system
B. secure the network
C. monitor and respond
D. develop security policy

Answer: B

Question: 14
What distinguishes IP telephony from standard analog telephony?

A. IP telephony uses IP addressing to provide a single dedicated path through a circuit-switched
network.
B. IP telephony uses IP addressing to enable two-way voice transmission over a packet-switched
TCP/IP network.
C. IP telephony uses TCP/IP to ensure that voice packets are given priority throughout the
network so that conversations arrive intact.
D. IP telephony uses IP addressing to establish a single dedicated path through a packet-
switched network.

Answer: B

Question: 15
Cisco 12000 Series routers provide carrier-class availability and performance in both the network
backbone and at the edges.
This solution is appropriate for a _____.

Page 3 of 15
Exam Name: Cisco Sales Expert
Exam Type: Cisco
Exam Code: 646-204 Total Questions: 69

A. midsize financial services company that has acquired a smaller company, which has locations
in three different cities
B. new and growing Internet hosting company with global Internet data centers whose business
customers depend on the reliability of the network
C. university that wants to create an integrated communications network that supports distance
learning, e-learning, and collaborative research
D. midsize enterprise organization that is migrating to a converged network for its internal
employees to address user needs for voice, video, and data

Answer: B

Question: 16
Which wireless local-area network (WLAN) device is often used to make wireless connections
between buildings or campuses?

A. router
B. bridge
C. access point
D. client adapter

Answer: B

Question: 17
Which two scenarios are opportunities for selling a Cisco VPN solution? (Choose two.)

A. an online music retailer with multiple downloading locations that wants to centralize access to
large media files
B. a growing publishing firm that needs a secure way for remote content editors to connect
through the Internet to the company extranet
C. a large ISP that has been targeted by a denial of service attack that disables Internet access
for several thousand customers
D. a mortgage-lending company that opens several branch offices that require secure access to
underwriting information on the corporate extranet

Answer: B, D

Question: 18
In the OSI model, switching occurs at which layer?

A. Layer 1
B. Layer 2
C. Layer 3
D. Layer 4

Answer: B

Question: 19
Cisco CallManager software is installed in which network component?

A. Cisco SoftPhone
B. Cisco IP Telephone
C. Cisco Media Convergence Server (MCS)
D. Cisco Internet Protocol Contact Center (IPCC)

Page 4 of 15
Exam Name: Cisco Sales Expert
Exam Type: Cisco
Exam Code: 646-204 Total Questions: 69

Answer: C

Question: 20
Which two technologies help enterprises reduce complex computing jobs to minutes and hours,
rather than taking days and weeks? (Choose two.)

A. InfiniBand
B. Remote Direct Memory Access
C. SCSI over IP
D. Firewall Services
E. Secure Socket Layer
F. Hyperchannel

Answer: A, B

Question: 21
A partnership between an architectural firm and an engineering consulting company requires a
network-to-network connection to boost productivity and prevent interception of proprietary
information.
Which Cisco solution best matches this business need?

A. IP telephony
B. storage-area network (SAN)
C. Virtual Private Network (VPN)
D. content delivery networking (CDN)

Answer: C

Question: 22
An essential element of Cisco development has been its leading role in advancing what network
protocol?

A. Internet Protocol (IP)
B. Point-to-Point Protocol (PPP)
C. Serial Line Internet Protocol (SLIP)
D. Asynchronous Transfer Mode (ATM)

Answer: A

Question: 23
Which tool provides a complete guide that makes it easier for partners, regardless of their
experience level, to sell Cisco Unified Communications solutions to their customers?

A. Solution Expert
B. Quote Builder
C. Sales Accelerator
D. Competitive Edge
E. Cisco Discovery

Answer: C

Question: 24
How many layers are in the OSI model?

A. 5

Page 5 of 15
Exam Name: Cisco Sales Expert
Exam Type: Cisco
Exam Code: 646-204 Total Questions: 69

B. 6
C. 7
D. 8

Answer: C

Question: 25
What is a network that is composed of smaller local-area networks (LANs) that exist within a
business campus?

A. campus LAN
B. LAN campus subnet
C. campus wide-area network (WAN)
D. campus storage-area network (SAN)
E. campus local-area neighborhood (LAN)
F. campus metropolitan-area network (MAN)

Answer: A

Question: 26
Which Internet Protocol (IP) telephony component category includes network-based software
elements that enable advanced IP telephony functions?

A. clients
B. infrastructure
C. call management
D. voice applications

Answer: D

Question: 27
What type of approach is used to deploy, operate, and optimize Cisco solutions?

A. Lifecycle advantages
B. Lifecycle services
C. Lifestyle services
D. Lifestyle advantages
E. Lifetime advantage

Answer: B

Question: 28
Which two Cisco IP telephony products provide advanced call routing? (Choose two.)

A. Cisco IPCC Enterprise Edition
B. Cisco CallManager
C. Cisco Unity
D. Cisco MeetingPlace
E. Cisco IPCC Express Edition

Answer: A, E

Question: 29
Which two scenarios are opportunities for selling a Cisco Virtual Private Network (VPN) solution?
(Choose two.)

Page 6 of 15
Exam Name: Cisco Sales Expert
Exam Type: Cisco
Exam Code: 646-204 Total Questions: 69

A. an online music retailer with multiple downloading locations that wants to centralize access to
large media files
B. a growing publishing firm that needs a secure way for remote content editors to connect
through the Internet to the company extranet
C. a denial of service (DoS) attack that disables Internet access for several thousand customers
of a large Internet service provider (ISP)
D. a mortgage lending company that opens several branch offices that require secure access to
underwriting information on the corporate extranet

Answer: B, D

Question: 30
What does the Cisco Technical Support Services portfolio provide customers?

A. resources that help ensure that Cisco products operate efficiently, remain highly available, and
benefit from up-to-date system software
B. consultation that helps customers benefit from Cisco internal best practices, Internet Protocol
(IP) expertise, and networking experience
C. consultation that helps customers identify third-party software and equipment that enables
their business applications to meet their own specific business goals
D. a unified suite of professional engineering support offerings that helps customers ensure their
networks can support the latest network applications and technologies

Answer: A

Question: 31
What are the three commonly recognized top-level business drivers for data centers? (Choose
three.)

A. Protecting the business from information outages
B. A need to decentralize IT assets
C. Increasing the rate of adoption of new, nonstandardized technologies
D. Optimizing the efficiency with which IT operates
E. An increased need for specialized IT silos
F. Growing IT systems

Answer: A, D, F

Question: 32
Which feature of Cisco IOS allows customers flexibility and choice when selecting platforms for
their networks?

A. open standards
B. quality of service (QoS)
C. remote software upgrades
D. broad installed base on platforms

Answer: A

Question: 33
A growing publishing firm needs a secure way for remote content editors to connect through the
Internet to the company extranet.
Which Cisco solution best matches this business need?

Page 7 of 15
Exam Name: Cisco Sales Expert
Exam Type: Cisco
Exam Code: 646-204 Total Questions: 69

A. IP telephony
B. wireless network
C. content networking
D. Virtual Private Network (VPN)

Answer: D

Question: 34
Which feature does the Cisco IOS provide for networks?

A. network management that automates transaction backups
B. network intelligence that enables business-critical applications
C. network management that automates moves, adds, and changes
D. content routing that pushes high-priority media to the network edge

Answer: B

Question: 35
Which three products are targeted primarily for deployment in enterprise environments? (Choose
three.)

A. Cisco 1800 Series ISRs
B. Cisco Catalyst 4500 Series Switches
C. Cisco Catalyst 2960 Series Switches
D. Cisco Catalyst 6500 Series Switches
E. Cisco 7200 Series Routers
F. Cisco 2800 Series ISRs

Answer: B, D, E

Question: 36
Which three of the following are benefits of Cisco TAC? (Choose three.)

A. Direct or indirect access to the global Cisco TAC organization
B. The ability to access teams of experts
C. Onsite engineering support
D. Minimizes risks associated with network downtime
E. Upgrades from base Cisco IOS Software to advanced feature set Cisco IOS Software
F. Project management and planning support

Answer: A, B, D

Question: 37
Which two characteristics of optical networks allow data to be transmitted over extremely long
distances? (Choose two.)

A. no encryption
B. minimal signal loss
C. no bandwidth limits
D. no electromagnetic interference (EMI)

Answer: B, D

Question: 38

Page 8 of 15
Exam Name: Cisco Sales Expert
Exam Type: Cisco
Exam Code: 646-204 Total Questions: 69

Which Cisco router series is the premier high-end routing platform for service-provider backbone
and edge applications that support DS3 for Frame Relay?

A. 7600 Series
B. 10000 Series
C. 12000 Series
D. 15000 Series

Answer: C

Question: 39
What resource allows Cisco partners to get funding for preapproved activities, such as catalogs,
yellow pages, events, trainings, e-mail blasts, and advertising?

A. Solution Expert
B. Quote Builder
C. Joint Marketing Fund
D. Cisco Discovery
E. Steps to Success

Answer: C

Question: 40
Which technology is best deployed to meet the needs of users who desire secure remote access
to corporate resources?

A. VPN-enabled routers
B. Cisco Security Agent
C. Cisco Adaptive Security Appliances
D. Cisco Adaptive Security Device Manager
E. Cisco Intrusion Prevention System

Answer: C

Question: 41
SAS and SASU provide which two services? (Choose two.)

A. online support
B. replacement of hardware
C. on-site support
D. maintenance updates

Answer: A, D

Question: 42
What is the primary Cisco goal for developing networking technology?

A. "best of breed" based on Cisco proprietary software
B. lowest cost products based on industry open standards
C. end-to-end solutions based on industry open standards
D. end-to-end solutions based on Cisco proprietary software

Answer: C

Question: 43

Page 9 of 15
Exam Name: Cisco Sales Expert
Exam Type: Cisco
Exam Code: 646-204 Total Questions: 69

What strategy will protect network resources and services from unauthorized actions?

A. network security
B. network management
C. collaborative networking
D. content storage networking

Answer: A

Question: 44
What is an attack that occurs when a string of unnecessary commands or requests is sent to a
network device?

A. virus
B. worm
C. data interception
D. denial of service (DoS)

Answer: D

Question: 45
A company is interested in using IP telephony to save money on phone communications.
What must be in place before an IP telephony solution can be implemented?

A. optical network
B. content network
C. storage network
D. switched network

Answer: D

Question: 46
Which two high-profile regulations have a global impact on the financial industry? (Choose two.)

A. Computer Fraud and Abuse Act
B. CNIC
C. Basel II
D. Sarbanes-Oxley

Answer: C, D

Question: 47
What creates an encrypted tunnel through a shared public network infrastructure, such as the
Internet, to provide a secure connection between remote users and a private network?

A. optical networking
B. DSL
C. VPN
D. HTTP

Answer: C

Question: 48
What ensures that voice packets are given priority throughout the network so that conversations
arrive intact?

Page 10 of 15
Exam Name: Cisco Sales Expert
Exam Type: Cisco
Exam Code: 646-204 Total Questions: 69

A. QoS
B. Centrex
C. packet encryption
D. intelligent call routing

Answer: A

Question: 49
Which device is used in wireless networks to send transmissions to a target area?

A. optical fiber
B. access point
C. directional antenna
D. omni-directional antenna

Answer: C

Question: 50
Which interoperability standard provides a maximum speed on a wireless local-area network
(WLAN) of 11 megabits per second?

A. 802.11a
B. 802.11b
C. 802.11g
D. service set identifier (SSID)

Answer: B

Question: 51
A global manufacturer of automobile parts wants to implement specialized voice applications to
increase productivity and reduce the cost of overseas toll calls. Which Cisco solution best
matches this business need?

A. IP telephony
B. optical network
C. DSL
D. WLAN

Answer: A

Question: 52
On what type of network does the Cisco Unified Communication system reside?

A. Independent voice, video, and data networks
B. Voice networks only
C. A single, joined voice, video, and data network
D. Data networks only
E. Wireless networks only

Answer: C

Question: 53
Which Cisco product is a hardware component that supports content filtering and other gateway
security functions for the Catalyst 6500 Series?

Page 11 of 15
Exam Name: Cisco Sales Expert
Exam Type: Cisco
Exam Code: 646-204 Total Questions: 69

A. Cisco Firewall Services Module (FWSM)
B. Cisco Private Internet Exchange (PIX) Firewall
C. Cisco VPN/Security Management Solution (VMS)
D. Cisco Internetwork Operating System (IOS) Firewall

Answer: A

Question: 54
Which software-based security threat is typically spread from user to user via e-mail?

A. virus
B. Trojan horse
C. denial of service
D. data interception

Answer: A

Question: 55
Which IP telephony component provides call processing, such as signaling, that in a traditional
voice network is provided by switching equipment, such as a PBX?

A. client-based software, such as Cisco SoftPhone
B. voice gateways, such as the Cisco VG248 Analog Phone Gateway
C. call-management hardware and software, such as Cisco CallManager
D. advanced call-handling software, such as Cisco Unity

Answer: C

Question: 56
A consulting firm is locating 30 consultants at a client site for a nine-month project.
What need does the firm have that can be met by a wireless solution?

A. ensuring secure presentations
B. augmenting an existing network
C. providing a temporary network need
D. having freedom of movement within a network range

Answer: C

Question: 57
Which type of deployment utilizes ISRs with Cisco IOS Security feature sets to provide an ideal,
low-cost, yet capable and powerful platform?

A. Small deployments
B. Large deployments
C. Medium deployments
D. Commercial deployments
E. Financial deployments

Answer: A

Question: 58
Which Cisco product is a software component that blocks unwanted connections and provides
other gateway security functions for small business?

Page 12 of 15
Exam Name: Cisco Sales Expert
Exam Type: Cisco
Exam Code: 646-204 Total Questions: 69

A. Cisco Firewall Services Module (FWSM)
B. Cisco Secure Access Control Server (ACS)
C. Cisco Private Internet Exchange (PIX) Firewall
D. Cisco Internetwork Operating System (IOS) Firewall

Answer: D

Question: 59
Which device is installed in user devices and makes wireless connections between them and a
network?

A. router
B. bridge
C. access point
D. client adapter

Answer: D

Question: 60
Which open standard promotes interoperability among the wireless client adapters and dial-in
servers of various manufacturers?

A. 802.11b
B. service set identifier (SSID)
C. Wired Equivalent Privacy (WEP)
D. Extensible Authentication Protocol (EAP)

Answer: D

Question: 61
Which Internet Protocol (IP) telephony element is best categorized as a voice application
component?

A. IP telephone
B. voice gateway
C. private branch exchange (PBX)
D. advanced audio conferencing software

Answer: D

Question: 62
A global manufacturer of automobile parts wants to implement specialized voice applications to
increase productivity and reduce the cost of overseas toll calls.
Which Cisco solution best matches this business need?

A. optical network
B. digital subscriber line (DSL)
C. Internet Protocol (IP) telephony
D. wireless local-area network (WLAN)

Answer: C

Question: 63
What is a benefit of Internet protocol (IP) telephony?

Page 13 of 15
Exam Name: Cisco Sales Expert
Exam Type: Cisco
Exam Code: 646-204 Total Questions: 69

A. synchronizes password exchanges for call setup
B. eliminates the need for physical cabling in a TCP/IP network
C. enables two-way voice transmission over a packet-switched TCP/IP network
D. creates an encrypted tunnel for voice through a Transmission Control Protocol (TCP)/IP
network

Answer: C

Question: 64
A software engineering firm wants to streamline call center operations to reduce customer wait
times and improve employee productivity.
Which Cisco solution best matches this business need?

A. digital subscriber line (DSL)
B. storage-area network (SAN)
C. Internet Protocol (IP) telephony
D. wireless local-area network (WLAN)

Answer: C

Question: 65
A service provider wants to prevent the repeat of a denial of service (DoS) attack that recently
disabled Internet access for several thousand customers.
Which Cisco solution best matches this business need?

A. network security
B. wireless network
C. content networking
D. Virtual Private Network (VPN)

Answer: A

Question: 66
The employees of an organization meet regularly in conference rooms for project updates and
presentations.
What need of this organization can be met by a wireless solution?

A. ensuring secure presentations
B. augmenting an existing network
C. providing a temporary network need
D. having freedom of movement within a network range

Answer: D

Question: 67
A landscape architecture company wants to increase productivity by deploying new multiservice
applications, including collaborative online design workshops, web-enabled call centers, and real-
time distance learning.
Which Cisco solution matches this business need?

A. network security
B. storage-area network (SAN)
C. Internet Protocol (IP) telephony
D. wireless local-area network (WLAN)

Page 14 of 15
Exam Name: Cisco Sales Expert
Exam Type: Cisco
Exam Code: 646-204 Total Questions: 69

Answer: C

Question: 68
Which component should you use to reduce collision issues on a large LAN?

A. host
B. switch
C. printer
D. repeater

Answer: B

Question: 69
What does a router do?

A. stores data on the network and connects the local-area network (LAN) to the wide-area
network (WAN)
B. routes traffic down alternative paths and connects the local-area network (LAN) to the wide-
area network (WAN)
C. broadcasts data to all devices that are connected to it across the local-area network (LAN) and
wide-area network (WAN)
D. reads Media Access Control (MAC) addresses to forward messages to the correct location and
connects the local-area network (LAN) to the wide-area network (WAN)

Answer: B

End of Document

Page 15 of 15