You are on page 1of 8

Vendor: Cisco

Exam: 640-721

Version: Demo

PassITExam is the best choice for you as we provide up-to-date, accurate and reliable
information, Questions with verified answers researched by industry experts; 100%
Guarantee to Pass Your IT exam and get your Certification at the first attempt.

www.passitexam.com
PassITExam – Industry Best 100% Pass Guarantee
Important Information, Please Read Carefully

PassITExam products
1) Practice Questions & Answers (PDF format).
Pass Your Exam at First Attempt with 100% Pass Guarantee
2) Realistic Labs (not available for all exams)
3) Study Guide (not available for all exams)
Build a foundation of knowledge which will be useful also after passing the exam.

Latest Version
We are constantly reviewing our products. New material is added and old material is updated. Free
updates are available for ONE year after the purchase.

PassITExam practice exam helps individuals increase their understanding of exam
objectives and become familiar with the testing format. PassITExam test questions
have comprehensive questions, with verified answers researched by industry experts!
We offer free demo for Microsoft MCSE, Cisco CCNA, CCNP, CCIE, CompTIA A+,
Novell, Lotus, Sun, Oracle, HP, IBM, EMC and more. We are the only one site can
offer demo for almost all products.

PassITExam offers 24/7 support to our customer
To download more PassITExam free demo, feel free to visit PassITExam website:

http://www.PassITExam.com

www.passitexam.com
Q: 1 For the following items ,which one correctly describes fading?

A. A function of the frequency and should be provided in the cable specification by the vendor.
B. Another signal source is producing energy on the channel in which you are trying to operate.
C. A time-varying change in the path loss of a link with the time variance governed by the movement of
objects in the environment, including the transmitter and receiver themselves.
D. The desired signal reaches the receiving antenna via multiple paths, each of which has a different
propagation delay and path loss.

Answer: C

Q: 2 Observe the following statements, which limitation applies to the use of the
Cisco WLAN Solution Management over Wireless feature?

A. Read-write access is not available; only read-only access is supported.
B. Controllers must be managed using only secure protocols (that is, SSH and HTTPS), not nonsecure
protocols (that is, HTTP and Telnet).
C. Uploads and downloads from the controller are not allowed.
D. Wireless clients can manage other controllers however not the same controller and AP to which the client is
associated.

Answer: C

Q: 3 As a network technician ,you must know Cisco WiSMs . Up to how many
Cisco WiSMs are supported in a single mobility group operating under v5.0 code?

A. 16
B. 12
C. 24
D. 5

Answer: B
Q: 4 You work as a network technician at XXYYinc.com, read this subject
carefully ,then answer the question. The existing Cisco Unified Wireless Controller is running v5.0 code
for both the controllers and the Cisco WCS. A controller has been configured with an appropriate rogue
rule condition to report discovered APs to the Cisco WCS. What default alarm level is used to display all
rogue APs in the Alarm Summary?

A. Major
B. Critical
C. Flash
D. Minor

Answer: D

Q: 5 What are the four types of wireless networks?(Choose four)

A. Wireless PAN
B. LAN
C. MAN
D. VLAN
E. WAN

Answer: A, B, C, E

Q: 6 Cisco Client Management Frame Protection is running on a mobility group
with two controllers. For the following options ,which two MFP requirements protect the network?
(Choose two.)

A. requires the use of a nonbroadcast SSID
B. requires CCXv5
C. implements the validation of wireless management frames
D. forces clients to authenticate, using a secure EAP method only

Answer: B, C

Q: 7 What happens when client exclusion is enabled with a timeout value of zero ?

A. Clients are excluded indefinitely.
B. Client exclusion is disabled.
C. Clients are never excluded.
D. Clients must be explicitly included by specifying the MAC address.

Answer: A

Q: 8 The central office is currently using a combination of 4400 and 2100 series
WLAN controllers running v4.2 and a variety of LWAPP-enabled access points servicing both 2.4 GHz
and 5 GHz. The WLAN deployment has been extended to each remote office by implementing a 526
WLAN controller running v4.1 and several 521 access points. Wireless client deployment uses EAP-TLS
authentication by use of a centralized RADIUS server plus 802.11n for performance. After the first
remote office deployment, remote office users complain that they are not connecting via 802.11n.
Which will most likely cause this problem?

A. The 521 AP does not support 5 GHz, which prohibits 802.11n.
B. The 521 AP and 526 WLAN controllers do not support AES, which prohibits 802.11n.
C. The 526 WLAN controller does not support external authentication via RADIUS, prohibiting
authentication.
D. The 526 WLAN controller does not support 802.11n with either v4.1 or v4.2.

Answer: D

Q: 9 How do the characteristics that are available on the Cisco WCS for Linux
version differ from those of the Cisco WCS for Windows version?

A. Cisco WCS for Linux is required for deployments.
B. Assuming that there are no differences in hardware, a Cisco WCS for Linux can support up to 750 wireless
LAN controllers. A Cisco WCS for Windows can support up to 250 wireless LAN controllers.
C. Cisco WCS for Windows includes support for Cisco Spectrum Expert clients. Cisco WCS for Linux does
not support Cisco Spectrum Expert clients.
D. There are no differences in features between the Linux and Windows versions of Cisco WCS.

Answer: D

Q: 10 What is the typical maximum range of a wireless PAN?

A. 45 feet
B. 50 feet.
C. 55 feet
D. 60 feet
Answer: B

Q: 11 Which one of the following CLI commands displays the controller
configuration in a way that is similar to the way that it is shown on Cisco IOS routers?

A. show run-config
B. show config
C. show run config
D. show running-config

Answer: D

Q: 12 Observe the following attacks, which two does Management Frame
Protection help to mitigate? (Choose two.)

A. War Driving
B. Man-in-the-Middle
C. Eavesdropping
D. Denial of Service

Answer: B, D

Q: 13 Which device(s) will Lightweight access points send control traffic to?

A. The Wireless Control System.
B. Other access points.
C. The Wireless Controller.
D. Lightweight access points don't send control traffic.

Answer: C

Q: 14 For the following elements ,which three define the 802.11n implementation
of MIMO? (Choose three.)

A. Channel Bonding
B. Maximal Ratio Combining
C. Spatial Multiplexing
D. Transmit Beam Forming
Answer: B, C, D

Q: 15 True or false: A wireless PAN consumes little power from small handheld
computer devices.

A. True
B. false

Answer: A

Q: 16 In the AP Layer 3 controller discovery process, after the LWAPP Discovery
Request is broadcast on a local subnet, which action will AP take next?

A. Send an LWAPP response to the master controller if known.
B. Send an LWAPP discovery request to controllers learned via OTAP if operational.
C. Wait 5 seconds and resend a Discovery Request to the local subnet.
D. Determine whether the controller responses are the primary controller.

Answer: B

Q: 17 Which three values will be used to calculate Effective Isotropic Radiated
Power? (Choose three.)

A. antenna bandwidth
B. antenna gain
C. cable loss
D. transmission power

Answer: B, C, D

Q: 18 When importing a single campus map into the Cisco WCS 5.0, which four
file formats will be used? (Choose four.)

A. BMP
B. PNG
C. GIF
D. JPEG
E. JPG

Answer: B, C, D, E

Q: 19 You are a network engineer at XXYYinc.com, When creating a wireless
profile in the Cisco ADU and you have selected the WPA/WPA2/CCKM radio button option, what other
decision will you make and then configure on this same screen?

A. the SSID of the wireless client
B. the length and value of the pre-shared key
C. the EAP type to be used for authentication
D. the encryption type

Answer: C

Q: 20 What is a common standard for wireless LANs?(Choose two)

A. IEEE 802.11
B. IEEE 802.3z
C. Wi-Fi
D. IEEE 802.16.

Answer: A, C