You are on page 1of 17

Vendor: Microsoft

Exam: 070-241

Version: Demo

PassITExam is the best choice for you as we provide up-to-date, accurate and reliable
information, Questions with verified answers researched by industry experts; 100%
Guarantee to Pass Your IT exam and get your Certification at the first attempt.

www.passitexam.com
PassITExam – Industry Best 100% Pass Guarantee
Important Information, Please Read Carefully

PassITExam products
1) Practice Questions & Answers (PDF format).
Pass Your Exam at First Attempt with 100% Pass Guarantee
2) Realistic Labs (not available for all exams)
3) Study Guide (not available for all exams)
Build a foundation of knowledge which will be useful also after passing the exam.

Latest Version
We are constantly reviewing our products. New material is added and old material is updated. Free
updates are available for ONE year after the purchase.

PassITExam practice exam helps individuals increase their understanding of exam
objectives and become familiar with the testing format. PassITExam test questions
have comprehensive questions, with verified answers researched by industry experts!
We offer free demo for Microsoft MCSE, Cisco CCNA, CCNP, CCIE, CompTIA A+,
Novell, Lotus, Sun, Oracle, HP, IBM, EMC and more. We are the only one site can
offer demo for almost all products.

PassITExam offers 24/7 support to our customer
To download more PassITExam free demo, feel free to visit PassITExam website:

http://www.PassITExam.com

www.passitexam.com
Q: 1 You work in an international company which is named TXTWIN. And you're
in charge of the company network and use Microsoft
BizTalk Server 2006 R2. You develop three schemas all of which have a property named AccountID.
They're respectively named
Account, AccountOrder, and AccountAnswer.
Now you create an orchestration which performs the following steps in sequence, the orchestration
contains one Send shape, two
Receive shapes, and several other shapes. First, the orchestration receives an incoming document, and
the document matches the
Account schema, second it maps the incoming document to the AccountOrder schema, and then it sends
the AccountOrder message
to the MessageBox database, receives messages that match the AccountAnswer schema back from the
MessageBox database. At
last if the AccountAnswer message indicates any errors, it logs a message to the event log.
You develop a correlation set named CorrelationAccountID and a correlation type. Both of them re on
the basis of the AccountID
property.
Now you have been assigned a task that you must ensure that multiple instances of the orchestration can
run simultaneously,
besides this, you must make sure that each one can process a unique account ID. In order to assure this,
what actions should you
do? (choose more than one)

A. On the Send shape, you should initialize CorrelationAccountID.

B. On the first Receive shape, you should initialize CorrelationAccountID.

C. On the second Receive shape, you should initialize CorrelationAccountID.

D. On the second Receive shape, you should set the Following Correlation property. Make it be equal to
CorrelationAccountID.

E. On the Send shape, you should set the Following Correlation property. Make it to be equal to
CorrelationAccountID.

Answer: A, D

Q: 2 You work in an international company which is named TXTWIN. And you're
in charge of the company network and use Microsoft
BizTalk Server 2006 R2. You develop an orchestration which contains several steps. You intend to use
Business Activity Monitoring
(BAM) to track the orchestration. You create a BAM definition. The BAM definition has several
activities. What should you do to
modify the dimensions that are associated with these activity components?

A. You should utilize the Tracking Profile Editor (TPE).

B. You should modify the Pivot Table Field List by using Microsoft Excel.

C. You should use the Business Activity Monitoring Activity Definition Wizard.

D. You should create a new rule in the policy by using the Business Rule Composer.

Answer: C

Q: 3 You work in an international company which is named TXTWIN. And you're
in charge of the company network and use Microsoft
BizTalk Server 2006 R2. The PassThru receive pipeline is used by a receive port. Inbound SOAP
messages are not being validated
against schemas. At the earliest stage in the receive pipeline, what should you do to validate the messages
against the envelope
and body schemas?

A. First, you should configure the receive port and make it use the default XML receive pipeline. Second, the
EnvelopeSpecNames property of the pipeline should be set to the envelope schema.

B. First, you should create a custom receive pipeline. Add an XML validator in the Validate phase. Then
configure the receive
port and make it use the custom receive pipeline. Before you perform this, the Document schemas collection
should be set to
the envelope and body schemas.

C. First, you should create a custom receive pipeline and add an XML disassembler in the Disassemble phase.
And then configure
the receive port and make it use the custom receive pipeline. Before you perform this, you should set the
envelope and body
schemas and the Validate document structure property should be set to True.
D. First, you should create a custom receive pipeline and add a flat file disassembler in the Disassemble phase.
And then
configure the receive port and make it use the custom receive pipeline. Before you perform this, the Validate
document
structure property should be set to True and you should set the envelope and body schemas.

Answer: C

Q: 4 You work in an international company which is named TXTWIN. And you're
in charge of the company network and use Microsoft
BizTalk Server 2006 R2. You develop an orchestration which performs the following:
1. Perform mapping
2. Process files from a receive port
3. Send a message to a business partner.
The orchestration is running and the receive port is enabled, but the associated send port is unenlisted. A
text file is dropped in the
receive location. The message is not sent to your business partner despite that the orchestration finishes
successfully. So what
should you do to make sure that your business partner can receive the message?

A. First, you should disable all breakpoints by using Health and Activity Tracking (HAT). Second you
resubmit the file.

B. First, you should save the message to a file directory by using Health and Activity Tracking (HAT). Second
you resubmit the
file.

C. First, you should start the send port by using the BizTalk administration console. Second, you resume the
suspended
message.

D. First, you should resume the suspended message by using the BizTalk administration console. Second, you
enable the receive
location and resubmit the file.

Answer: C

Q: 5 You work in an international company which is named TXTWIN. And you're
in charge of the company network and use Microsoft
BizTalk Server 2006 R2. Now you're developing a solution. You use the Business Rule Composer to
create several rules. From
BizTalk RFID you call the Business Rules Engine (BRE). There?010043010054re test input XML
instances that are stored in different
files. Now you have to use them to test the rules. So what should you do?

A. You should run the Rule Engine Deployment Wizard.

B. You should use the BTSTask.exe command-line utility.

C. In the Business Rule Composer, you should use the Policy Explorer.

D. In the RFID Manager,you should use the RuleEnginePolicyExecutor event handler.

E. In Health and Activity Tracking (HAT), you should use the Orchestration Debugger.

Answer: C

Q: 6 You work in an international company which is named TXTWIN. And you're
in charge of the company network and use Microsoft
BizTalk Server 2006 R2. You have two schemas respectively named NewOrder1.xsd and NewOrder2.xsd.
Both of them are related to
order processing. Messages that adhere to NewOrder1.xsd are created by an order processing system and
are delivered using a File
receive port. Messages that adhere to NewOrder2.xsd are created by a financial system and are delivered
using an FTP receive port.
Both schemas have a promoted property named OrderID.
You implement a parallel convoy by using an orchestration. A Parallel shape which contains two Receive
shapes is created. You
connect the Receive shapes to the receive ports. You base the Receive shapes and the receive ports on one
of the two message
types.
Now you must make sure that when an identical value is present in the OrderID element, the same
orchestration instance will
receive both the message types. So what should you do to ensure this?

A. First, you should create a correlation type which is based on the OrderID property. And create a correlation
set which is
based on the correlation type. Second, you set both Receive shapes to initialize the correlation set and both
Receive shapes
Activate property to True.

B. First, you should create a correlation type which is based on the OrderID property and create a correlation
set which is based
on the correlation type. Second, both Receive shapes should be set to initialize the correlation set and both
Receive shapes
Activate property should be set to False.

C. First, you should create a correlation type which is based on the OrderID property and create two
correlation sets which are
based on the single correlation type. Second, each Receive shape should be set to initialize one of the
correlation sets and
both Receive shapes Activate property should be set to True.

D. First, you should create a correlation type which is based on the OrderID property and create two
correlation sets which are
based on the single correlation type. Second, each Receive shape should be set to initialize one of the
correlation sets and
one Receive shapes Activate property should be set to True and the other Receive shapes Activate property to
False.

Answer: A

Q: 7 You work in an international company which is named TXTWIN. And you're
in charge of the company network and use Microsoft
BizTalk Server 2006 R2. Now you're developing a solution. You have a receive port. It listens for XML
files on a file drop, and then
the files are moved to the MessageBox database as they arrive. You develop an orchestration which
subscribes to all messages on
the MessageBox database. The messages have an ErrorReport.ErrorType property which is populated.
Your partner sends you a file
which is not routed to the orchestration. The files meets an exception on the receive port. In order to
make messages that fail on
the port will be routed to the orchestration, you have to configure the receive port. So what should you do
to achieve this?

A. For failed messages check box on the receive port, you should select the Enable routing by using the
BizTalk administration
console.

B. If authentication fails check box on the receive port, you should select the Keep messages by using the
BizTalk
administration consol.

C. You should create a correlation set which has the correlation type set to ErrorReport. ErrorType in the
orchestration. In the
orchestration, set the first Receive shape to initialize this correlation set.

D. Before port processing check box and the Request message after port processing properties check box on
the receive port,
you should select the Request message By using the BizTalk administration console.

Answer: A

Q: 8 You work in an international company which is named TXTWIN. And you're
in charge of the company network and use Microsoft
BizTalk Server 2006 R2. You create a solicit-response HTTP port. Documents meet errors in the
incoming pipeline. An error status
code of 500 is returned and the incoming message is deleted. You must make sure that when incoming
messages meet errors during
pipeline processing, an error status code of 202 is returned. Besides this, you must make sure that the
incoming messages arrive on
the MessageBox database. So what should you do to achieve this?

A. On the HTTP receive location, you should select the Suspend failed requests check box.

B. If authentication fails option on the HTTP receive port properties, you should enable the Keep messages.

C. You should enable the Enable routing for failed messages option on the HTTP receive port properties.

D. On the HTTP receive location, you should select the Loopback check box. On the HTTP receive port
properties, enable all
inbound tracking options.

Answer: A

Q: 9 You work in an international company which is named TXTWIN. And you're
in charge of the company network and use Microsoft
BizTalk Server 2006 R2. You store all client information in a single table by using Microsoft SQL Server
2005. The structure of the
table never changes. But in the database, the security policy forbids new stored procedures to be created.
The use of dynamic SQL is
not allowed either. So what should you do to insert a new client record in the table?

A. You should send updategrams by using the SQL adapter.

B. You should call the sp_executeSQL stored procedure by using the SQL adapter.

C. You should configure the SQL adapters ConnectionString property and make the usage of Trusted Security
included.

D. You should configure the SQL adapters ConnectionString property and make the usage of Security Support
Provider Interface
(SSPI) included.

Answer: A

Q: 10 You work in an international company which is named TXTWIN. And
you're in charge of the company network and use Microsoft
BizTalk Server 2006 R2. You are creating an orchestration. This orchestration will consume services
from a send port. And the SOAP
adapter is used by the send port. Sometimes the Web service URL for the send port will change. You
have to provide support for the
changing Web service URL while not redeploying. First you add a new Web reference to the project by
using Microsoft Visual Studio
.NET 2005. The project uses the URL of the SOAP services. So what's your next action?

A. First, you should create a new send port. The send port uses the Specify Later binding. Second, on this new
send port, you set
the Port Type property to the new Web port type. Third, when the URL changes, you set the URL by using
Visual Studio.

B. First, you should create a new send port. The send port uses the Specify Later binding. Second, on this new
send port, you set
the Port Type property to the new Web port type. Third, when the URL changes, you set the URL by using the
BizTalk
administration console.

C. You should create a new send port that uses the Specify Now binding. Set the URI and Transport properties
for the new send
port. Create a new port type. Use the BizTalk administration console to set the URL when it changes.
D. First, you should create a new send port. The port uses the Specify Now binding. Second, you set the URI
and Transport
properties for the new send port and on this new send port, set the Port Type property to the new Web port type.
Third,
when the URL changes, you set the URL by using Visual Studio.

Answer: B

Q: 11 You work in an international company which is named TXTWIN. And
you're in charge of the company network and use Microsoft
BizTalk Server 2006 R2. You create an orchestration. The orchestration has a single receive port. And
the receive port is set to bind
later. You deploy the orchestration. What should you do to receive binary encoded WCF-based messages
from a message queue?
(choose more than one)

A. The send port should be stated.

B. The receive location should be enabled.

C. The orchestration should be enlisted and started.

D. The orchestration should be bound to the new receive port.

E. An MSMQ receive port and receive location should be created.

F. A WCF-NetMsmq receive port and receive location should be created.

G. The orchestration should be bound to the new receive port and send port.

H. An MQ-Series receive port and receive location should be created. No send port is created.

Answer: B, C, D, F

Q: 12 You work in an international company which is named TXTWIN. And
you're in charge of the company network and use Microsoft
BizTalk Server 2006 R2. Now you create an orchestration. A scope with multiple exception handlers is
contained in this
orchestration. Exceptions that are raised in terms of exception type are addressed by the exception
handlers. The orchestration
meets a Divide by Zero error and raises a DivideByZeroException, when processing a transaction
message. But the value which is
being divided by zero is not provided. So what should you do to raise an ArgumentNullException?

A. You should catch the DivideByZeroException and throw the ArgumentNullException.

B. You should catch the ArgumentNullException and throw the DivideByZeroException.

C. You should catch the DivideByZeroException and roll back the orchestration by using a Compensation
shape.

D. You should iterate the Exception collection by using a Loop shape and an Expression shape, and then throw
both exception
types.

E. You should use a Parallel Actions shape. In one branch, throw the ArgumentNullException. In another
branch, throw the
DivideByZeroException.

Answer: A

Q: 13 You work in an international company which is named TXTWIN. And
you're in charge of the company network and use Microsoft
BizTalk Server 2006 R2. You create a custom pipeline component. Pretty Good Privacy (PGP)
decryption of inbound messages are
provided by this custom pipeline component. Only messages that adhere to 10 predefined namespaces
should be decrypted in the
pipeline. You store the namespaces in a configuration file. The namespaces might change. The inbound
message schema type has to
be validated against the list of schemas. Schemas are also stored in the configuration file. So what should
you do?

A. Before you view the schema in the Name property, you should implement the IBaseComponent interface
within the
component.

B. First, you should implement the IProbeMessage interface within the component. Second, you read from the
configuration file.
Return True from the Probe method if the namespace is valid.
C. Before using the custom component to ascertain the namespace of the inbound message based on the
Document schemas
collection, you should use an XML Validator pipeline component.

D. before using the custom component to disassemble and validate the inbound message based on the
Document schemas
collection, you should use an XML Dissambler pipeline component.

Answer: B

Q: 14 You work in an international company which is named TXTWIN. And
you're in charge of the company network and use Microsoft
BizTalk Server 2006 R2. An XML file is submitted to a receive port by one of your business partner. The
segment below shows the
XML file.
<Invoice ID=1>
<Payment Type="COD" />
<Order>
<Items>
<Item ID="123" Name="Seat" Quantity="1" />
<Item ID="456" Name="Wheel" Quantity="4" />
<Item ID="789" Name="Door" Quantity="4" />
<Item ID="012" Name="Lock" Quantity="2" />
</Items>
</Order>
</Invoice>
What should you do to generate a unique message for each <Item> node while writing no code?

A. First, you should set the the MaxOccurs value of the Items node to 1 in the inbound message schema. And
then set the
MinOccurs value of the Item node to unbounded.

B. You should set the output of the Script functoid to the Item node. Before you perform this, first, you should
create a map that
uses the inbound message schema as the input and a single Item message schema as the output message schema.
And then
iterate the nodes by using a Script functoid and a ForEach loop.

C. You should configure an XML Disassembler in a custom pipeline to use the two schemas.
Before you perform this, first, you should define an envelope schema making it include only the Order element.
And then set
the Envelope property to Yes, and the Body XPath property to /Item. At last define a body schema to include
the Item
elements.

D. First, you should define an envelope schema making it include both the Order and Items elements. And
then you set the
Envelope property to Yes, and set the Body XPath property to /Items. At last you define a body schema making
it include the
Item elements and configure an XML Disassembler in a custom pipeline to use the two schemas.

Answer: D

Q: 15 You work in an international company which is named TXTWIN. And
you're in charge of the company network and use Microsoft
BizTalk Server 2006 R2. Now you're developing a solution which uses the following:
1. A receive port
2. An orchestration
3. A custom Microsoft .NET Framework assembly.
You create an MSI package by running the Export MSI File Wizard. The MSI package is imported on
your test server. You successfully
create the orchestration and the receive port. But the referenced custom .NET assembly is not deployed
to the global assembly
cache (GAC). So what should you do to make sure that importing the MSI package will automatically
deploy the custom .NET
assembly to the GAC?

A. On the computer where you created the MSI package, you install the custom .NET assembly in the GAC.
Run the Export MSI
File Wizard again.

B. In the Microsoft Visual Studio project that contains the orchestration, you should reference the custom
.NET assembly. Set
the Copy Local property on the referenced assembly to True. Run the Export MSI File Wizard again.

C. First, you should open the Add Resources dialog box by using the BizTalk administration console. Second,
you add a
reference to the custom .NET assembly, and select the Add to the global assembly cache on MSI file import
(gacutil) check
box. Third, you run the Export MSI File Wizard again, and select the custom .NET assembly on the Resources
page.
D. You run the Export MSI File Wizard again, and select the custom .NET assembly on the Resources page.
Before you perform
this, first, you should open the Add Resources dialog box by using the BizTalk administration console. Second,
you add a
reference to the custom .NET assembly, and select the Add to the global assembly cache on add resource
(gacutil) check box.

Answer: C

Q: 16 You work in an international company which is named TXTWIN. And
you're in charge of the company network and use Microsoft
BizTalk Server 2006 R2. You develop an orchestration. The orchetration involves several nested
transactions and when it is
serializing a message, it throws an error. The exception has to be caught and handled. An exception
handler is added to the Scope
shape. You should set the Exception Object Type property to which value?

A. System.Exception

B. General Exception

C. Microsoft.XLANGs.BaseTypes.XLANGsException

D. Microsoft.XLANGs.BaseTypes.AmbiguousXPathException

Answer: C

Q: 17 You work in an international company which is named TXTWIN. And
you're in charge of the company network and use Microsoft
BizTalk Server 2006 R2. You have a Microsoft BizTalk Server 2006 R2 application named AppX which
has hundreds of subscriptions
and uses Publish/Subscribe messaging pattern. What should you do to retrieve a single list of all
subscriptions for AppX?

A. In the BizTalk administration console, you should open App1 and then you create a query where Value =
Subscriptions.
B. You should use the Microsoft.BizTalk.ExplorerOM namespace to create a script. And enumerate the
subscriptions by using a
ForEach loop and the BtsApplication class.

C. You should use the Microsoft.BizTalk.ExplorerOM namespace to create a script. And enumerate the
subscriptions by using a
ForEach loop and the BtsCatalogExplorer class.

D. In Microsoft Visual Studio, you should open BizTalk Explorer. For each Send Port group, open the ports
filters. At last the port
filter should be set to subscribe to the AppX subscriptions.

Answer: A

Q: 18 You work in an international company which is named TXTWIN. And
you're in charge of the company network and use Microsoft
BizTalk Server 2006 R2. Now you're developing a solution. You intend to use AS2 to deliver documents
to a single trading partner. A
solicit-response HTTP send port is configured to deliver documents to the trading partner and to receive
the corresponding MDN
acknowledgement. A BizTalk party is created to represent the trading partner. A public key certificate
and a private key certificate
are added to the Windows certificate store. What should you do to make sure that the AS2 documents
can be transmitted
successfully?

A. In the Certificate properties of the HTTP send port, you should reference the public key. In the Certificate
properties of the
BizTalk group, you reference the private key.

B. In the Party as AS2 Message Receiver properties of the BizTalk party, you should reference the public key.
In the Certificate
properties of the HTTP send port, you reference the private key.

C. In the Party as AS2 Message Receiver properties of the BizTalk party, select the Sign Message check box.
In the Party as AS2
Message Sender properties of the BizTalk party, you should select the Sign MDN check box.

D. You should paste the thumbprint of the private key in the AS2-To field in the Party as AS2 Message
Receiver properties of
the BizTalk party. Paste the thumbprint of the public key in the AS2-From field in the Party as AS2 Message
Receiver
properties of the BizTalk party.

Answer: A

Q: 19 You work in an international company which is named TXTWIN. And
you're in charge of the company network and use Microsoft
BizTalk Server 2006 R2. There's an orchestration which creates a new XML document by using a
Transform shape and a map. The
XML document is structured as shown below.
<ns0:Product xmlns:ns0="http://tempuri.org">
<ns0:ID/>
<ns0:Name/>
<ns0:Quantity/>
</ns0:Product>
The XML document matches a schema named Goods which is deployed. This XML document has to be
sent to two places:
A message queue (MSMQ)
A Microsoft SQL Server 2005 table.
Two send ports are created, respectively named SendPortA and SendPortB. Each of them sends to one of
the two destinations.
So what should you do? (choose more than one. Each correct answer presents part of the solution.)

A. You should create a single configured send port with direct binding in the orchestration.

B. You should promote the ID, Name, and Quantity elements and deploy the Product schema and the Property
schema.

C. You should create a single configured send port in the orchestration. Set the transport type to MSMQ and
the backup
transport type to SQL.

D. You should set a filter on SendPortA and SendPortB that all messages that are handled by the orchestration
are allowed to
be processed by the ports.

E. You should set a filter on the initial Receive shape of the orchestration that only messages that match the
Product schema
are allowed to be processed.

F. You should set a filter on SendPortA and SendPortB.that only messages that have the BTS.MessageType
property equal to
the namespace of the Product schema are allowed to be processed.
Answer: A, F

Q: 20 You work in an international company which is named TXTWIN. And
you're in charge of the company network and use Microsoft
BizTalk Server 2006 R2. You create an orchestration which has a Scope shape. Several exception
handling blocks are contained in
the Scope shape. You log error information in each block to the Windows event log. In one of the blocks,
you use the code below to
write a large XML message to the event log. System.Diagnostics.EventLog.WriteEntry(XML Message,
xmlMessage.OuterXml);
Sometimes an XLANG exception is thrown when this XML message is logged. What should you do to
makes sure that writing the XML
message to the event log will not throw an exception?

A. The code should be modified to be System.Diagnostics.EventLog.WriteEntry(Xml Message, xmlMessage);

B. The code should be modified to be System.Diagnostics.EventLog.WriteEntry(Xml Message,
xmlMessage.InnerText);

C. You should truncate the information that is being written to the event log so that it does not exceed 32 KB.

D. You should configure the Maximum log size property of the event log application that is being written to be
32 MB.

Answer: C